ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
05/08/2019
Комисията за финансов надзор одобри промени в правилниците на УПФ, ППФ и ДПФ „Доверие“
31/05/2019
Девета поредна награда за пенсионноосигурително дружество на годината, в категория ДЗПО, получи ПОК „Доверие“
30/10/2019
"Броят на осигурените лица у нас не нараства"
Даниела Петкова в предаването "В развитие" на Bloomberg ТВ, 30.10.2019 г.
02/08/2019
"Готови сме да плащаме втора пенсия"
Г-жа Даниела Петкова пред banker.bg
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за деня вижте на новия сайт на ПОК "Доверие" на https://www.poc-doverie.bg/bg
Станете клиент на "Доверие"

Ние от ПОК „Доверие" ценим Вашето време и удобство. Вярваме, че модерните технологии и иновации трябва да се използват за подобряване на качеството на предлаганите услуги и да носят полза за всички наши настоящи и бъдещи клиенти!

Възползвайки се от услугите с електронен подпис, Вие ще можете, само за няколко минути, без нуждата да посещавате офис на Компанията или нотариус, от компютър, там където Ви е удобно, да подадете документи, с които да станете наш клиент, без да е необходимо да се срещате физически с посредници или служители.

По този начин ще спестите време и ще намалите употребата на хартия, с което ще покажете и отговорно отношение към околната среда. 

  • Ако притежавате личен Квалифициран електронен подпис (КЕП), можете да станете наш клиент, като:

  • Ако сте родени след 31.12.1959 г. и сега за пръв път започвате работа по трудов или граждански договор или като самоосигуряващ се - можете да подадете заявление за първоначален избор в Универсален пенсионен фонд „Доверие"(УПФ "Доверие");

  • Ако вече сте осигурен в друг универсален пенсионен фонд, но желаете да станете клиент на УПФ „Доверие" - можете да подадете заявление за прехвърляне и да сключите договор за допълнително задължително пенсионно осигуряване в УПФ „Доверие";

  • Ако сега започвате да работите при условията на първа и втора категория труд - можете да подадете заявление за първоначален избор в Професионален пенсионен фонд „Доверие"(ППФ "Доверие");

  • Ако вече сте осигурен в друг професионален пенсионен фонд, но желаете да се прехвърлите в ППФ "Доверие" - можете да подадете заявление за прехвърляне и да сключите договор за допълнително задължително пенсионно осигуряване в ППФ „Доверие";

  • Ако сте решили да увеличите своите спестявания и да си осигурите по-голям пенсионен доход, осигурявайки се в доброволен фонд - можете да сключите договор за допълнително доброволно пенсионно осигуряване в Доброволен пенсионен фонд "Доверие"(ДПФ "Доверие");

  • Ако вече сте осигурен в друг доброволен пенсионен фонд, но желаете да се прехвърлите в ДПФ "Доверие" - можете да подадете заявление за прехвърляне и да сключите договор за допълнително доброволно пенсионно осигуряване в ДПФ „Доверие".

За да се възползвате от тези услуги е необходимо Вашият компютър да отговаря на определени технически изисквания, с които можете да се запознаете в „Ръководство за достъп до системата „Електронен регистър на заявления и договори на ПОК „Доверие“, налично тук.

Задължително условие е Вашият КЕП да съдържа Вашия ЕГН, като уникален идентификатор. В противен случай, няма да можем еднозначно да удостоверим Вашата самоличност.  

В случай, че при Вас са налични всички посочени технически изисквания, можете да пристъпите към подаване на документ тук.

Подавайки документи, подписани с КЕП, Вие ще ги получите обратно електронно подписани и от наша страна, с което ще придобиете пълни права на клиент на ПОК "Доверие", след като приключат законовите процедури по първоначален избор или прехвърляне. 

Пазете електронните копия на документите, съдържащи електронните подписи, тъй като те са валидни и удостоверяват Вашите права.

Бъдете съвременни, социално отговорни, управлявайте ефективно Вашето време, оптимизирайте своите разходи!

За допълнителна информация: тел. 0 700 13 400 (според тарифния план на абоната за обаждане към фиксиран номер).


Към услуги за настоящи клиенти


Задайте Вашия въпрос или направете коментар по интересуваща Ви тема тук

Споделете Вашите впечатления и мнение, като попълните анкетата тук.
Помогнете ни да ставаме все по-добри. Благодарим Ви!
Studiо ITTI
Web Based Solutions