ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
05/08/2019
Комисията за финансов надзор одобри промени в правилниците на УПФ, ППФ и ДПФ „Доверие“
31/05/2019
Девета поредна награда за пенсионноосигурително дружество на годината, в категория ДЗПО, получи ПОК „Доверие“
30/10/2019
"Броят на осигурените лица у нас не нараства"
Даниела Петкова в предаването "В развитие" на Bloomberg ТВ, 30.10.2019 г.
02/08/2019
"Готови сме да плащаме втора пенсия"
Г-жа Даниела Петкова пред banker.bg
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за деня вижте на новия сайт на ПОК "Доверие" на https://www.poc-doverie.bg/bg
25/04/2019
Работещите в Бизнес-център „Доверие“ масово се включиха в инициативата „Ден без асансьори“

Европейският „Ден без асансьори“ получи масова подкрепа от работещите в Бизнес-център „Доверие“. Събитието, което, през тази година, се провежда за пети път, се състоя на 24 април 2019 г. Като част от инициативата, в различни сгради в България и в цяла Европа, асансьорите бяха, реално или символично, затворени, а хората бяха призовани, в рамките на деня, да се възползват от възможността да отидат до работните си места, използвайки стълбите. Специални стикери приканваха служителите доброволно да се включат в кампанията. 

Над 90% от работещите в офисите в седеметажната сграда на Бизнес-център „Доверие“, без колебание, избраха да подкрепят инициативата и да се раздвижат, използвайки стълбите.  Разбира се, достъпът до асансьорите за тези, които, по някаква причина, не могат или не желаят да участват в начинанието, бе напълно свободен.

Целта на  европейския „Ден без асансьори“ е спрените асансьори и ескалатори да ни накарат, поне за ден, да се замислим по-активно за движението и здравословния начин на живот. Идеята е да се покаже, че за да се движим и бъдем активни, не е необходимо да отделяме време и средства, а да изпозваме пълноценно възможностите за това, които имаме, в нашето ежедневие. По време на събитието, бяха раздавани информационни материали, в които бяха описани ползите от използването на стълбите.

Инициативата, която ПОК „Доверие“ подкрепя от създаването ѝ, се организира от Международната асоциация за спорт и култура (ISCA) и българския й партньор – BG „Бъди активен“. Основната й цел е да фокусира вниманието върху важността на физическата активност и да покаже как, с малко усилия, всеки човек може да подобри качеството си на живот, тонуса на организма си и по този начин, да се предпази от редица заболявания.

 

 

 

 

 

Studiо ITTI
Web Based Solutions