ПОК "Доверие" АД English
Начало Новини Контакти Въпроси и отговори Документи
05/08/2019
Комисията за финансов надзор одобри промени в правилниците на УПФ, ППФ и ДПФ „Доверие“
31/05/2019
Девета поредна награда за пенсионноосигурително дружество на годината, в категория ДЗПО, получи ПОК „Доверие“
30/10/2019
"Броят на осигурените лица у нас не нараства"
Даниела Петкова в предаването "В развитие" на Bloomberg ТВ, 30.10.2019 г.
02/08/2019
"Готови сме да плащаме втора пенсия"
Г-жа Даниела Петкова пред banker.bg
Press release Vienna Insurance Group
Стойност на един дял за деня вижте на новия сайт на ПОК "Доверие" на https://www.poc-doverie.bg/bg
Да поговорим спокойно в бъдеще време!

Животът е така устроен, че е изпълнен с различни изживявания. Между успехите има и провали, а плановете не винаги се реализират по начина, по който са били замислени. Трудно е да се направят прогнози дори за утре, пък какво остава за години напред. Ето защо ние в ПОК "Доверие" работим усилено, за да се тревожите по-малко. И ние даваме много за това старостта да бъде период от живота, изпълнен с достойнство, радост и спокойствие.

Знаем, че бизнеса, с който сме се заели, е свързан преди всичко с управлението на пари, но още по-добре знаем, че той има далеч по-важни обществени и социални измерения, че резултатите, които постигаме, ще допринесат за повече усмивки и сигурност на хиляди семейства. 

Приели сме, че в основата на нашата дейност е отговорността - към тези, които са приели и са посветили част от житейския си път на това да бъдат служители на компанията, към всеки един от хората, които са избрали да бъдат наши клиенти, към тези, които не са го направили, към хората, които са инвестирали в този бизнес и очакват да печелят от него.

Разбирането на тази отговорност естествено ни води до намирането, обучението, създаването на подходяща работна среда и развитието на кадри, споделящи нашите общи ценности. Това разбиране е и в основата на цялостното публично присъствие на фирмата, то определя отношението ни към клиентите, обществото, законите, институциите и към самите нас. То ни кара да работим максимално ефективно и да постигаме значими резултати, които да изпълват с удовлетворение всеки наш клиент, служител и акционер.

Тъй като хората са най-важния капитал за една фирма, ние последователно и системно инвестираме в това да създадем професионалисти и екипи от компетентни, мотивирани, целеустремени, лоялни и отдадени на своята работа хора. Всеки един със своята индивидуалност, амбиции, грешки и успехи е част от ПОК "Доверие", вгражда своя образ в образа на фирмата и така тя расте и се развива отворена и открита, подложена на ежедневната оценка на държавните органи, финансовите пазари, конкурентите, акционерите, клиентите и цялото общество.

И тази оценка задължава и мотивира, тя е един от най-мощните стимули за развитие. Затова ние продължаваме напред в стремежа си да предлагаме все по-добри инвестиционни решения, все по-добро обслужване на клиентите, все повече прозрачност, стабилност и професионализъм.

Защото това е нашата мисия и отговорност - да успяваме постоянно в ангажимента, който сме поели пред Вас, нашите клиенти. Това сме ние, това е ПОК "Доверие" и с целия авторитет и убеденост в правотата на това, което правим, Ви предлагаме да поговорим спокойно в бъдеще време!

Studiо ITTI
Web Based Solutions